Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hilversum Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Hilversum

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HILVERSUM

Riool ontstoppen Hilversum?

Riool ontstoppen Hilversum? Vaak kan je het riool het snelst ontstoppen, door te beginnen bij de oorzaak. Op die manier heb je ook zo min mogelijk stankoverlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk heb je allerlei vragen, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 035 203 22 43 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Hilversum staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je een riool gaat ontstoppen is het belangrijk dat weet je waardoor het riool verstopt geraakt is, en waar de verstopping precies zit Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Zo  kan het bijvoorbeeld zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Wanneer dit het geval is raden wij aan de hulp van een specialist aan te vragen.

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Zo kan er water in de douchebak blijven staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd. Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Wanneer je opzoek bent naar de bron van de verstopping, is het doorspoelen van alle rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door simpelweg in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 035 203 22 43 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Hilversum Logo
Loodgieter ontstoppen Hilversum afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kan een riool ook ontstoppen door middel van een hogedrukreiniger. Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd komen er ook risico’s bij kijken. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Dan raden wij aan dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat het probleem nog erger wordt. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Heb je vragen? Of laat je dit liever doen door de vakmannen van Ontstoppen Hilversum? Neem dan contact op via 035 203 22 43.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer stop je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis goed door. Op de manier voorkom je dat er geen afval in de afvoer blijft zitten.

Ook kan de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief zijn. Soda zorgt er namelijk voor dat ook het laatste beetje afvalloskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met de ervaren ontstoppers van Ontstoppingsdienst Hilversum via 035 203 22 43.

Ontstoppen afvoer Hilversum
Ontstoppingsdienst Hilversum

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper kan een zeer effectieve manier zijn om een verstopping tegen te gaan. De plopper creëert namelijk een zuigkracht waarmee de verstopping los kan komen.

Hoe werkt dit? Druk de plopper tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Beweeg de plopper nu een aantal keer op en neer. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat het gelukt is? Spoel de afvoer dan goed door met water. Ook hierbij raden we aan om soda te gebruiken. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 035 203 22 43.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda kan bijdragen aan het ontstoppen van een riool of afvoer. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier die jou goed kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep een lepel soda in de afvoer en laat dit een paar minuten intrekken. Spoel vervolgens de afvoer door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Soda is dus extra effectief bij  het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Hilversum op 035 203 22 43.

Ontstoppen Hilversum Leiding
Riool ontstoppen Hilversum graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten en supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Helaas werken deze middelen vaak slecht. Daarnaast kunnen deze middelen zorgen voor beschadiging in de afvoer. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Naast de beschadiging, vervuil je bij het gebruik van deze middelen ook onnodig het water in het riool. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppingsdienst Hilversum op 035 203 22 43.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Wilt het ontstoppen van jouw riool nog niet lukken? Schakel dan de hulp van onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Ben jij woonachtig in Hilversum en omstreken? Dan worden er geen voorrijkosten gerekend.

Bel daarom nu naar 035 203 22 43.

Graven riool Hilversum

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hilversum

WC verstopt

Woon je in Hilversum en zit jouw wc verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Hilversum. Wij helpen je zo snel mogelijk. Maak direct een afspraak!

loodgieter-hilversum-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in de gootsteen niet meer weg? En woon je in de buurt van Hilversum? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-hilversum-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hilversum

Woon jij in Hilversum en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat zo snel mogelijk een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-hilversum-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Hilversum

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Hilversum en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Hilversum.

Loodgieter Hilversum Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in de buurt van Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Hilversum! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Hilversum

De vakkundige, ervaren ontstoppers van Ontstoppen Hilversum lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier jarenlange ervaring in opgebouwd: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden. Ontstoppingsdienst Hilversum helpt je met al je verstoppingen!

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 035 203 22 43.

Partners: riool.linktotaal, riool.starttopper , riool.startbeurs, Riool.websitelink , riool.jouwbegin , riool.beginspot , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.tipjes , riool.linkspot

Verstopping Hilversum

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Ontstoppen Hilversum!

Riool Hilversum

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Hilversum Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn erg blij met de dienstverlening van Ontstoppen Hilversum. Erg klantvriendelijk en altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Hilversum

Bij ons heeft Ontstoppen Hilversum een verstoppingen in de riolering verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

FC Hilversum

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Hilversum.

Brandweer Kazerne Hilversum

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 22 43

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hilversum

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hilversum