Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Hilversum Logo

Ontstoppen

WC verstopt Hilversum

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HILVERSUM

WC verstopt Hilversum?

WC verstopt Hilversum? Niemand ontstopt graag een wc. Maar helaas kan het iedereen overkomen. Naast het feit dat het een vervelende klus is, kan het ook nog voor stankoverlast zorgen. Absoluut niet prettig dus!

Er zijn meerdere methodes waarmee jij kan proberen je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren loodgieters van Ontstoppen Hilversum? Bel gratis naar 035 203 22 43 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Voordat je begint raden wij je aan om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je gemakkelijk doen met een oude doek of een zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Tevens bespaart dit je een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Hilversum Logo
Loodgieter ontstoppen Hilversum afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je begint met het ontstoppen van je wc, is het belangrijk dat je de oorzaak van de verstopping weet. In de meeste gevallen is een vastzittend object in de leidingen de oorzaak.

Wanneer je jonge kinderen hebt, kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet kan wegspoelen. In dit geval is het belangrijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Denk je dat de verstopping ontstaan is door papier, vetresten, of iets anders dat flexibel is? Dan is het mogelijk dat je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Voor hulp bij verstoppingen: bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Hilversum op 035 203 22 43.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kan je de verstopping in de wc zien zitten? Dan kun je er in veel gevallen ook zelf bij komen.

Vaak ligt de oorzaak bij de kronkel in de wc afvoer. Deze kronkel wordt ook wel sifon genoemd. Mocht dit het geval zijn, dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de wc verstopping met de hand. Wanneer het gelukt is, gooi de de verstopping dan niet terug de wc in, maar gooi dit dan in de daarvoor bestemde afvalbak.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 035 203 22 43. Binnen een uur staan we, gegarandeerd, voor je deur.

Ontstoppen afvoer Hilversum
Ontstoppingsdienst Hilversum

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Zit de verstopping waarschijnlijk in de leiding? En worden deze veroorzaakt door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Een goedwerkende methode is dan wasmiddel. Tevens is dit een  goedkope methode voor het ontstoppen van je wc. Dit is dus zeker het proberen waard!

Hoe ga je te werk? Vul eerst een grote emmer met warm water. Gooi daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten, om zo meer kracht te creëren.

Let wel op! Zorg ervoor dat je er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Hilversum om jouw klus te bespreken 035 203 22 43.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Wanneer de bovenstaande manieren niet werken, kan je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe doe je dit? Maak voor het gebruik de ontstopper flexibel door deze in een emmer warm water te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter afsluit. Vervolgens zet je de ontstopper op de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Beweeg de ontstopper nu op en neer. Hierbij ontstaat zuigkracht, die kan resulteren in een effectieve ontstopping. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kan een situatie ontstaan die alleen maar erger wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Lukt het nog niet om zelf je wc te ontstoppen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Hilversum.

Ontstoppen Hilversum Leiding
WC verstopt Hilversum

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wanneer je aan de slag gaat met een ontstoppingsveer, wees dan erg voorzichtig! Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

Heb jij vragen over het ontstoppen van je toilet? Bel dan met de ontstoppers van Ontstoppen Hilversum om jouw klus te bespreken 035 203 22 43.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Helaas kan je niet altijd zelf een wc ontstoppen. Soms ligt de oorzaak ergens anders of het is simpelweg te hardnekkig. Dat is waarom wij er zijn!. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze loodgieters werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Wij helpen je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer goed doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Bel ons op 035 203 22 43 voor meer informatie of het verkrijgen van adviezen van onze experts.

Graven riool Hilversum

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-hilversum

WC verstopt

WC verstopt Hilversum

Woon je in Hilversum en zit jouw wc verstopt? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Hilversum. Wij helpen je zo snel mogelijk. Maak direct een afspraak!

loodgieter-hilversum-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in de gootsteen niet meer weg? En woon je in de buurt van Hilversum? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-hilversum-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Hilversum

Woon jij in Hilversum en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat zo snel mogelijk een riool inspectie doen! Wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-hilversum-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een vervelende rioolverstopping? En woon jij in Hilversum en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Hilversum.

Loodgieter Hilversum Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit jouw doucheputje verstopt? En woon jij in de buurt van Hilversum? Neem dan vrijblijvend contact op met Ontstoppen Hilversum! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 22 43

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Hilversum

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Hilversum